ֆդռֆսդֆսդ.jpg_1467021280.jpg

Թթվասերով ճագարի միս

Բաղադրիչներ.ճագարի միս – 4կտորթթվասեր – 200գգինի կամ քացախաղ, պղպեղ, սխտոր Պատրաստման եղանակը.  Միսը կտրատել, մարինացնել գինու կամ քացախի մեջ: Մարինադի մեջ ավելացնել օղակ-օղակ կտրատած

ցսֆդսֆդֆդֆգդ.jpg_1467022096.jpg

Թխված ճագարի լյարդ

Բաղադրիչներ Ճագարի լյարդ-600գրամՍոխ-1հատՊաքսիմատ-1ճ/գդալՏանձ-1հատԿարագ -50գ.ՄաղադանոսԼոլիկ-3հատԿանաչի. Սամիթի սերմեր, բուսական յուղ, աղՊատրաստման եղանակը.Սամիթի սերմերն  ափի մեջ տրորել: Սոխն

1.jpg_1467022356.jpg

Ճագարի մսից պատրաստված ռագու

Բաղադրիչներ Ճագար-500.գՄարգարին - 2 ճ/գդալԿարտոֆիլ - 600գ.Գազար - 100 գ.Շաղգամ - 100 գ.Մաղադանոս Սոխ - 2 գլուխԿարմիր սոուս -300գ.Աղ և պղպեղԿանաչիՊատրաստման եղանակը.Ճագարի միսը վերածել կտորների, տապակել

կցւ.jpg_1467023790.jpg

Շոգեխաշած ճագարի միսը պղպեղով և ձիթապտուղներով

Բաղադրիչներ  ճագարի միս-700գր ձիթապտղի յուղ-3ճ/գ թարմ լոլիկ-500գ.կարմիր չոր գինի-200մլ  պղպեղ-2հատ  ձիթապտուղ-100գ.Աղ և աղացած  սև պղպեղՊատրաստման եղանակը. Կտրատել ճագարը մասերի, լվանալ

5.jpg_1467026473.jpg

Ճագարի մսից ֆենկադա

Բաղադրիչներ.ճագար-2կգ լոլիկ-1.2 կգսոխ-500գ. սխտոր-2-3պճեղ  չոր կարմիր գինի -300մլսերուցքային կարագ-70գր Ձիթապտղի յուղ Ալյուր Չորացրած սուսամբար Աղ, աղացած սև պղպեղ Պատրաստման եղանակը. Կտրատել

00086730-300x272.jpg_1467027928.jpg

Վալենսիական պաէլյա

Բաղադրիչներ ճագարի միս 1.7-2 կգ նրբերշիկներ-500գ. բրինձ- 2բաժ. խնկունու տերև-1.5 ճ/գ հավի արգանակ-6բաժ. կարմիր պղպեղ-2մեծ սունկ-500 գ լոլիկ-1.5 կգ սխտոր-3պճեղ կանաչ

մմմմմ.jpg_1467030162.jpg

Ճագարի միսը սնկով և ձիթապտղով

Բաղադրիչներ ճագար-500գ. սոխ-1հատ կարագ-100գ. սունկ-200գ. ձիթապտուղ-100գ. չոր սպիտակ գինի-100մլ. թթվասեր-125 մլ կարտոֆիլ-500գ. մշկընկույզ-1/2ճ/գ. թարմ խոտաբույսեր (մաղադանոս, ուրց, դափնու տերև,

мацун.jpg_1467031098.jpg

ճագարի միսը մարինացված մածունով

Բաղադրիչներ. ճագար-1հատ սոխ-3-4հատ մածուն պղպեղ ոչ կծու-½ բաժ. համեմունքներ, կանաչի բուսական յուղ աղ  Պատրաստման եղանակը.Միսը  լվանալ հոսող ջրի տակ և բաժանելով կտորների. Սոխը

ընկույզով.jpg_1467031463.jpg

Ճագարի միսը ընկույզի սոուսով

Բաղադրիչներ. Ճագարի միս -500գԿարագ-100 գրամ Ընկույզ կամ նուշ-100գրամՍոխ -2Սերուցք-1 բաժակ Աղ Ալյուր -1ճ/գ Պատրաստման եղանակը. Ճագարի միսը բաժանել մասերի և տապակել բուսական յուղով: Տեղավորել միսը

ոքեռոռոետեռտգեջ.jpg_1467032091.jpg

Տապակած ճագարի միս

Բաղադրիչներ. Ճագար-1հատ Կարտոֆիլ-0.5-0.6կգԳազար-2հատՍոխ-2հատԹթվասեր-0.5բաժ.Տոմատի մածուկ-2ճ/գ Կարագ-50գ. Աղ-1.5-2թ/գ. Պղպեղ-0.25թ/գ.Տափնու տերև 1-2հատ Պատրաստման եղանակը.Պատրաստի միսը բաժանել մասերի:

մարիանցված.jpg_1467032753.jpg

Ճագարի միսը գարեջրով

Բաղադրիչներ Ճագար- 1հատՍխտոր - 1 պճեղ Մայոնեզ - 250 գՄաղադանոսԳարեջուր- 1 շիշՍոխ - 2 -4 հատԳազար - 3 հատՏոմատի մածուկ - 2 ճ/գԱղ և պղպեղ `ըստ ճաշակի Պատրաստման եղանակը.Մասերի բաժանված ճագարի միսը

կարտոֆիլ.jpg_1467033229.jpg

Ճագարի միսը կարտոֆիլով և սոխով

Բաղադրիչներ. Ճագարի 4ոտքեր սոխ-4հատ սխտոր-4պճեղ սպիտակ գինի-100 մլ հավի արգանակ-100-200 մլ կարտոֆիլ-800 գխնկունի տերև  Պատրաստման եղանակը.. Ջեռուցը պատրաստել 190° C: Ճագարի ոտքերը լվանալ և

կոտլետ.jpg_1467033575.jpg

Ճագարի մսից պատրաստված կոտլետներ

Բաղադրիչներ. Ճագարի միսսոխ2 ձուսունկաղ և պղպեղ Պատրաստման եղանակը.Ճագարի միսն աղալ , այնուհետև աղալ սոխն ու սունկը: Մսի զանգվածի վրա ավելացնում ենք ձու: Խառնել աղացած միսը, ավելացնել աղ և

սաֆսդֆսդֆդֆ.jpg_1467034595.jpg

ճագարի միսը ջեռոցում

Բաղադրիչներ. Ճագար-1հատ Սոխ-3-4հատ Մանանեխ-½ թ/գ Մածուն Բուսական յուղ Բուսական յուղ Համեմունքներ, կանաչի, աղ Պատրաստման եղանակը. ճագարի միսը լվանալ , կտրատել մասերի: Սոխը վերածել

,մալթյան.jpg_1467036334.jpg

Ճագարի միսը Մալթյան ձևով

Բաղադրիչներ. ճագար-1.5-2 կգ կարտոֆիլ-5միջին գազար-4հատ պղպեղ-4հատ չոր սպիտակ գինի կամ 2 գդալ քացախ  թթվասեր սխտոր-2պճեղ բուսայուղ -4գ. ալյուր դափնու տերև սև պղպեղ մեխակի

սդսսաս.jpg_1473846881.jpg

Տապակած ճագարի միսը լիմոնով

Բաղադրիչներ Ճագար -1 հատ Սոխ-1գլուխ Սխտոր-2ատամ Չաման-1/2 թ/գ Լիմոն-1հատ Թարմ ուրց-2տերև Խնկունի-1տերև 500մլ. հավի արգանակ  Տապակել ճագարի միսը ձիթապտղի յուղի մեջ,  մինչև դարչնագույն